Keluarga

Isteri dia salahkan saya rampas suami dia tapi dia tak fikir tanpa kehadiran saya suaminya takkan dapat anak lelaki yang diidamkan…

Assalamualaikum min tolong hide profile saya pinjam kaka saya punya fb, saya nak luah lah kat sini contoh lah kan korang di tempat saya sebagai isteri kedua dan ada anak da dengan suami 4 orang yang masih kecil dan yang bungsu umur 5 bulan apa tindakan korang isteri pertama suruh ceraikan isteri kedua dan dia ugut suami kalau suami tak ceraikan saya dia nak t kam diri dia..

Dia tak nak suami jumpa kami lagi dengan anak2 sebab ya memang semua wanita tak nak hidup bermadu, tapi ini salah suami sebab dia da tak tahan nk hadap istri tua dia yg selalu abaikan dia dulu dan sekarang. Istri dia salahkan saya rampas suami dia tapi dia tak fikir tanpa kehadiran saya suami takkan dapat anak lelaki sebab dia tak boleh bagi anak lelaki dengan suami.

Ya Allah kesian anak2 saya yg tak tau apa2 ni jadi mangsa. Kenapa lah madu saya ni takde iman nak t kam diri dia sedangkan dia sholat 5 waktu sedangkan suami lebihkan dia nafkah semua lah lebihkan dia..

Dalam facebook dia ada gambar sama2 husband dengan anak2 bujang dia tapi kalau saya tak perna langsung saya letak gambar saya dan suami saya sbb nak jaga hati dia.

Gambar anak saya pun baby tak boleh letak fb sebab dia marah suami dan cakap saya nak tunjuk 1 dunia ya Allah itukan hak saya nak letak gambar anak saya bukan gambar dengan suami.. Kenapa dorang boleh saya tak boleh? Saya bukan perempuan simpanan saya pun ada hak yang sama dan isteri sah.

Ini tak adil sangat tapi pasal pic tu memang saya ok je tapi saya tak boleh terimah je dia u gut suami dia nak t kam diri dia kalau suami tak ceraikan saya. Terimah kasih baca luahan saya mohon pandangan yang positif dri kaka2 yang hidup brmadu ya.