Hiburan

Dia baring dekat laman rumah utk tanned kan kulit demi Polis Evo 3, komited yg tak boleh bincang laki aku nie

Filem aksi paling dinanti Polis Evo 3 bakal menemui penonton tidak lama lagi.

Filem arahan Syafiq Yusof ini kini sedang dalam proses membaca skrip dan akan memulakan penggambarannya kelak.

Para pelakon yang akan membintangi filem tersebut telah pun diperkenalkan.

Menerusi laman sosial Instagram, pelakon Nora Danish telah berkongsi sekeping foto keluarga Polis Evo 3.

Menampilkan Shaheizy Sam sebagai Inspektor Khai dan Zizan Razak sebagai Inspektor Sani, Polis Evo 3 turut mengembalikan watak adik Inspektor Sani yang digalas oleh Nora Danish.

Antara wajah-wajah popular lain yang bakal membintangi filem ini adalah Syafiq Kyle, Fauzi Nawawi, Eyka Farhana, Farali Khan dan ramai lagi.

Sebelum ini, filem Polis Evo 2 yang ditayangkan tahun lalu mendapat kutipan pecah panggung lebih RM20 juta.

Manakala, filem Polis Evo yang ditayangkan sekitar tahun 2015 meraih kutipan RM17.8 juta.

Baru2 ini, Syatilla memuat naik Video Suaminya Shaheizy Sam berjenur di tengah panas demi menjayakan POLIS EVO 3.

No wonder lah dia menang semua award dalam filem2 dia..dia baring dekat laman rumah utk tanned kan kulit demi POLIS EVO 3, komited yg tak boleh bincang laki aku nie Semoga industri kita terus maju insyaallah.

Rata rata peminat sangat teruja melihat kegigigihan Sam.

gigihaana Tadi acip panggil papa adik die
tak dengar rasanya… Aku sungguh la kata
tu bukan dia… Hahaha.. Anak aku pun
perasan weh.

syafikah_sis_ika serius la demi polis evo. memang layak dpt anugerah.

khadijah_04_ Ni baru betul2 effort nk jadi pelakon terbaik.. sanggup betul2 hitamee bukan setakat main make up effect jee.. terbaik lahh @shaheizy_sam …Respect giler pelakon camni…GG.

G G Shaheizy Sam mmg x pernah menghampakan.

zaheera1888 Tak gaduh p tepi pantai pun no nak bg burn kulit .. dok blkg kondo pun blh aih nak sunburnkan kulit janji panaih 90.. kami mmg minat kalau sam belakon apa cerita filem pun sbb dia akan blakon smp kat hsti kami .. Good *** nak slimfits 1 botoi actor.

farahshamid Hat ceta Pinjamkan Hatiku plak dia jd kuruih kering… Lagu ni baru btoi pelakon baq hampaaa.

jihah_collection bukan boleh letak minyak
ke kat badan. makeup ke. gigihnya sam!!JHAH.

IG samtilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *